100 ANYS SÓN GARANTIA DE QUALITAT I FEINA BEN FETA.

lots de regal amb embotits artesans de Cal Vives

Lots de regal amb embotits curats i embotits cuits

LOTS DE REGAL DE CONFIANÇA

Cal Vives oferim tot tipus de lots de regal per a ocasions especials, lots de regal per Nadal i diferents celebracions amb els més selectes productes d'elaboració artesanals i amb la seguretat que els nostres estrictes controls són garantia de qualitat a fi d’obtenir uns elaborats finals d’alt nivell i de tota confiança.

REGAL D'EMPRESA

Un regal amb concordància amb la qualitat de la vostra empresa. Els nostres lots de regal són un detall original i exquisit. Un regal que donarà a la vostra empresa una imatge professional i de qualitat. En els lots de regal que oferim hi trobareu els nostres productes casolans i artesans: embotits cuits i embotits curats a escollir. Podreu escollir entre embotits cuits: catalana, bull, botifarra d'ou i botifarra negra, bisbe... i els embotits curats: llonganissa, fuet, xoriço, panxeta, sobrassada...

VARIETAT I QUALITAT

Oferim lots de regal amb els nostres productes elaborats juntament amb productes a escollir entre una gamma alta de formatges de la comarca, nacionals i d’importació, amb vins de selecció i els millors caves.

LOTS DE REGAL AL VOSTRE GUST

També hi ha possibilitat d’aconseguir un lot de regal personalitzat: vosaltres escolliu els productes que hi voleu. Sempre ens podeu demanar consell.

Cal Vives - Cansaladeria i Xarcuteria - pl. Colom, 4 - 08180 - Moià - 938207747 - info@calvives.com

Valid XHTML 1.0 Strict