100 ANYS SÓN GARANTIA DE QUALITAT I FEINA BEN FETA.

Embotits, formatges de Cal Vives

Cal Vives, tradició qualitat i bon servei a Moià

MÉS DE 100 ANYS D'HISTÒRIA

Any rere any hem volgut conservar els productes tradicionals de la matança del porc i, alhora, cada generació hi ha aportat nous productes garantint-ne la seva qualitat i proporcionat-vos així els millors productes de casa nostra.
Cent anys són garantia de qualitat i de feina ben feta. Sempre s’ha prioritzat el bon producte i per aconseguir-ho hem sabut jugar amb textures i gustos que han fet gaudir el paladar més exigent. Per tot això, l’any 2000, se’ns va otorgar LA CARTA DE MESTRE ARTESÀ , la distinció més important que pot rebre un petit artesà.

NOVA BOTIGA

CAL VIVES és una de les botigues de MOIÀ que compta amb més anys d'història. Cada generació ha viscut una època de la vida amb una manera de pensar i de fer diferent i ara nosaltres ens volem moure al ritme de les noves generacions i és per això que estrenem botiga. Hem fet una botiga moderna, més funcional, més accesible, amb més productes i, alhora, intentant mantenir el mateix tracte, el bon servei i el bon treball artesà que ens ha caracteritzat. Una botiga per disfrutar-la vosaltres des d’una banda del taulell i nosaltres des de l’altra.

ON ENS TROBAREU

Cal Vives és una cansaladeria i xarcuteria de Moià. Moià està situat a la Catalunya central, a la comarca del Bages. Estem a menys de 30 km de Manresa i de Vic i a uns 50 km de Barcelona.

Aquest mapa és interactiu, podeu moure la imatge, ampliar i disminuir el mapa.


Veure el mapa més gran

Cal Vives - Cansaladeria i Xarcuteria - pl. Colom, 4 - 08180 - Moià - 938207747 - info@calvives.com

Valid XHTML 1.0 Strict